CU DHL LUMEA PARE MAI MICĂ.

CU DHL LUMEA ESTE MAI MICĂ.

Beneficiați de toate avantajele utilizării serviciului DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE!

Solicitaţi acum oferta personalizată şi deschiderea unui cont, completând formularul ataşat. 

 

EXPEDIAȚI CU DHL EXPRESS ȘI PROFITAȚI DE OFERTĂ!

În plus, aveți șansa de a câștiga experiența participării la un eveniment DHL (cazare și transport incluse). Accesați dhl.com/inmotion.

DHL este operator de date cu caracter personal.
Aflati mai multe.

LIVRARE DE LA UȘĂ LA UȘĂ

Expedierile dumneavoastră sunt transportate prin rețeaua globală DHL, oferindu-vă încrederea și siguranța de care au nevoie afacerile dumneavoastră. Veți ști de la început care este prețul transportului, evitând astfel orice alte costuri suplimentare.
SOLICITAȚI OFERTA ACUM

TRANSPARENȚĂ

Atunci când este vorba despre importuri internaționale știm că trebuie să fie lucrurile simple și clare. Cu DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE totul este simplu cu un singur număr de cont, o singură companie, un singur tarif și o singură factură în moneda locală. 
SOLICITAȚI OFERTA ACUM

ACEEAȘI VITEZĂ

Ca lider al pieței internaționale de curierat expres vă oferim o acoperire de neegalat. Pentru importurile din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, vă puteți baza pe rețeaua DHL pentru viteză și expertiză acolo unde aveți nevoie.
SOLICITAȚI OFERTA ACUM

URMĂRIREA EXPEDIERILOR

Cu ajutorul instrumentelor electronice DHL aveți vizibilitate asupra expedierilor dumneavoastră de la preluare și până la livrarea lor la destinație.
SOLICITAȚI OFERTA ACUM