DOMENIUL E-commerce CREȘTE.

FOARTE RAPID.

Si crește dincolo de frontiere. Iar atunci când întreaga lume reprezintă piața dumneavoastră de desfacere, aveți nevoie de un partener expres de încredere, cu acoperire globală. DHL este la un click distanță și știe cum trebuie să arate un website și cum să optimizeze rata de conversie a vânzărilor, până la creșterea brandului dumneavoastră, astfel încât acesta să confere încredere. Este momentul să maximizăm oportunitățile de e-commerce existente la nivel global.

SĂ ÎNCEPEM CU LUCRURILE DE BAZĂ

Vreți să aflați cum au atins succesul
cele mai cunoscute magazine online?
Chiar dacă aveți o afacere online în plină ascensiune sau sunteți la început de drum, vă poate fi util să aflați ce principii sau tehnici au funcționat pentru alții. Parcurgeți articolul cu cele 22 de reguli de aur și aflați cum au reușit giganții e-commerce să se extindă în întreaga lume. 

DESCĂRCAȚI ARTICOLUL DE AICI >

Haideți să ne conectăm

9 MODURI DE CONVERTIRE A BROWSERILOR ÎN CLIENȚI

Metode rapide de a evita abandonul coșului de cumpărături online
CLIENȚII INFORMAȚI CUMPĂRĂ MAI MULT
CLIENȚII INFORMAȚI CUMPĂRĂ MAI MULT

Învățați despre sistemele de navigare și alocați bugete pentru Google Adwords, Bing Ads sau Facebook. Cu cât clienții știu mai multe lucruri despre afacerea dumneavoastră online, cu atât vor cumpăra mai mult. 

APELAȚI LA UN SPECIALIST ÎN SEO 
APELAȚI LA UN SPECIALIST ÎN SEO

Găsiți un specialist competent în Search Engine Optimization și regulile sale mereu în schimbare, sau utilizați instrumente precum Long Tail Pro, pentru a vă ajuta să identificați cele mai profitabile cuvinte cheie. Website-ul dumneavoastră ar trebui să funcționeze precum un om care se adresează altor oameni. 

ÎNVĂȚAȚI DE LA EXPERȚI
ÎNVĂȚAȚI DE LA EXPERȚI

Sunt nenumărate ponturi și recomandări privind optimizarea ratei de conversie pe care le puteți testa, cum ar fi butonul de call to action. Modificarea fonturilor, a mărimii sau poziției acestora pot influența într-o mare măsură rata de conversie. 

OFERIȚI UN MOTIV BUN DE A SE ÎNREGISTRA
OFERIȚI UN MOTIV BUN DE A SE ÎNREGISTRA

Până la o treime dintre clienți abandonează un website atunci când li se solicită să se înregistreze. Puteți solicita acest lucru, însă oferiți-le alternativa și promovați avantajele creării unui cont. Folosiți un formular simplu și solicitați doar informații relevante. 

TESTAȚI ÎNTOTDEAUNA
TESTAȚI ÎNTOTDEAUNA

Testarea și monitorizarea continuă a diverselor practici și îmbunătățirea experienței vizitatorilor a funcționat pentru succesul unor magazine online precum Amazon, ASOS și este un lucru de luat în considerare. 

VÂNZAREA DE VALOARE ADĂUGATĂ FUNCȚIONEAZĂ CEL MAI BINE
VÂNZAREA DE VALOARE ADĂUGATĂ FUNCȚIONEAZĂ CEL MAI BINE

Acesta este cunoscut ca și factorul "la fel de bine". Un cumpărător care achiziționează un smartphone cu o cameră foto de 12 MP, poate la fel de bine să achiziționeze unul sensibil mai scump, cu o cameră de 16MP ȘI  128 GB pentru stocare.

PUNEȚI-VĂ ÎN LOCUL CLIENTULUI
PUNEȚI-VĂ ÎN LOCUL CLIENTULUI

Unii consumatori sunt receptivi la invitația de a cheltui mai mult, alții vor subevalua afacerea dumneavoastră ca răspuns la aceasta. Puneți-vă în locul cumpărătorului și testați până găsiți cea mai bună variantă. 

UTILIZAȚI CAMPANII DE REDUCERI
UTILIZAȚI CAMPANII DE REDUCERI

Aduc trafic și un impuls asupra vânzărilor pe termen scurt, insă fără obiective clare, o campanie de reduceri poate devaloriza produsul. În particular, anticipați efectele când trageți linie dacă o campanie de reduceri devine excesiv de populară. 

FIDELIZAȚI-VĂ CLIENȚII!
FIDELIZAȚI-VĂ CLIENȚII!

Vă poate costa de până la cinci ori mai mult să atrageți noi clienți decât să păstrați unul existent. De aceea, este foarte util să implementați o strategie de menținere a clienților. Cu cât aveți o relație mai lungă cu clienții dumneavoastră, cu atât vor fi mai scăzute costurile de a-i păstra. 

STUDIUL DE CAZ - amara

Cum a devenit un magazin de articole de uz casnic de lux o poveste internațională de succes. 
VIDEO

Vizionați cum explică deținătorii afacerii Amara că au menținut afacerea lor internațională de succes atât de orientată pe clienții lor, chiar dacă nu i-au întâlnit niciodată pe aceștia. 

CARTEA ALBĂ

Citiți despre cum s-a dezvoltat Amara de la un magazin micuț până la rețeaua de succes cu website-uri în toată lumea. 

DESCĂRCAȚI
Solicitați oferta pentru magazinele online

DHL vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea online dincolo de granițe și să cuceriți întreaga lume. 

HAIDEȚI SĂ NE CONECTĂM

DHL: AMBASADORUL AFACERII DUMNEAVOASTRĂ

De 50 de ani pe piața de curierat expres internațional punem clienții pe primul loc. 
Mai multe opțiuni de livrare
CE ÎNSEAMNĂ
MAI MULTE OPȚIUNI DE LIVRARE

Clienții dumneavoastră pot alege exact când și unde să se livreze comenzile lor - flexibilitatea este un criteriu foarte important pentru clienți. 

Vă garantăm livrarea de la ușă la ușă
CE ÎNSEAMNĂ
VĂ GARANTĂM LIVRAREA DE LA UȘĂ LA UȘĂ

Serviciile noastre cu livrare în timp definit vă garantează livrarea expedierilor la un anumit moment, în toată lumea. Iar rapiditatea este ceea ce caută clienții dumneavoastră. 

Vă oferim rapiditate și retur
CE ÎNSEAMNĂ
VĂ OFERIM RAPIDITATE ȘI RETUR

Există dovezi care arată că dacă oferiți aceste opțiuni clienților dumneavoastră, aceștia vor cheltui mai mult. 

RESURSE E-COMMERCE 

Am adunat aici cele mai importante lecții despre e-commerce, pentru a avea la îndemână tot ce aveți nevoie, rapid. 
VINDEȚI MAI MULT ÎN TIMP CE CHELTUIȚI MAI PUȚIN 

Cum să îi faceți pe vizitatorii website-ului dumneavoastră să aibă încredere

AFLAȚI AICI
OFERIȚI ÎNCREDERE 

Cum să îi faceți pe clienții dumneavoastră să aibă încredere în brandul dumneavoastră, chiar dacă nu au auzit de el înainte. 

AFLAȚI AICI
CUM VĂ PUTEM FI DE FOLOS?

Călătoria dumneavoastră către o afacere internațională e-commerce de succes începe cu un click.

HAIDEȚI SĂ NE CONECTĂM