DEZVOLTAȚI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ONLINE CU DHL EXPRESS

Citiți poveștile de succes ale altor parteneri

Pasul 1

Pasul 2

DHL respectă confidențialitatea datelor dumneavoastră, iar datele nu sunt transmise către terți. 
Aflați mai multe.

Pasul 1

Pasul 2

DHL respectă confidențialitatea datelor dumneavoastră, iar datele nu sunt transmise către terți.  
Aflați mai multe.

TRECEȚI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ONLINE LA URMĂTORUL NIVEL CU DHL EXPRESS: SOLICITAȚI OFERTA PERSONALIZATĂ PENTRU MAGAZINELE ONLINE!

Extinderea afacerii dumneavoastră înseamnă mai mulți clienți.
Aflați cum poate DHL Express să ofere acoperire globală pentru afacerea dumneavoastră.
PROGRAMAREA LIVRĂRII
Aveți la dispoziție notificări în timp real și posibilitatea să alegeți unde și când sa fie efectuată livrarea, din multiplele opțiuni de livrare disponibile.
ACOPERIRE GLOBALĂ
Deservim peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume, și puteți opta chiar pentru livrarea expedierilor înainte de ora 12:00 în următoarea zi lucrătoare posibilă.
VITEZĂ
Mai mult timp pentru pregătirea expedierilor, datorită intervalelor de preluare optime, care permit ca expedierile să plece din țară în aceeași zi. 
CREȘTEREA VENITURILOR
Opțiunea de livrare expres poate crește valoarea comenzii online cu până la 70%, ceea ce înseamnă profituri mai mari. 

GYMSHARK: Poți fii tot ce îți imaginezi ca ai putea să fii: un vizionar

Gymshark este o companie din Marea Britanie care vinde haine și accesorii sportive de înaltă calitate, fiind unul dintre brand-urile cu cea mai rapidă ascensiune. Steve Hewitt explică cum a ajutat parteneriatul cu DHL la dezvoltarea brand-ului. 

“Am început parteneriatul cu DHL în 2015 prin includerea opțiunii de livrare expres pe website-ul nostru, iar in 12 luni vânzările noastre au crescut cu 210%.”

“Toți partenerii noștri care au contracte cu DHL Express au un randament de 47% de întoarcere a clienților lor.”

“DHL ne-a ajutat cu timpi de livrare excepționali către regiuni imposibil de atins, ne-a ajutat să creștem eficiența operațională și întregul proces de comandă - livrare."

Photobook – Amintiri pentru o viață

Photobook este cel mai mare distribuitor de fotografie din sud-estul Asiei și cu un centru puternic în America de Nord, Europa și Australia. CEO-ul Ween Jon Leows explică cum l-a ajutat parteneriatul cu DHL la creșterea afacerii sale. 

“În calitate de lider al pieței de curierat expres și logistică, nu este o surpriză pentru noi că DHL Express este furnizorul nostru de servicii de livrare simple, de încredere, rapide și accesibile.”

“Până în 2016 am procesat peste 1 milion de comenzi anual, iar DHL Express ne-a oferit cel mai performant serviciu de transport.”

DEZVOLTAȚI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ONLINE CU DHL EXPRESS

În calitate de lider al pieței serviciilor de curierat expres internațional, DHL Express transportă expedierile dumneavoastră acolo unde este nevoie, la momentul pe care vi-l doriți.