PUTEM LIVRA ORIUNDE ÎN LUME. DOAR SĂ NE SPUNEŢI UNDE.

SHIP WORLDWIDE WITH DHL AND RECEIVE (SERVICE/OFFER)

Reţeaua noastră acoperă 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.Puteţi avea încredere că specialiştii noştri certificaţi internaţional vor livra când şi unde doriţi dumneavoastră, pentru un tarif mai mic decât vă aşteptaţi.

ÎNREGISTRAŢI-VĂ CHIAR ACUM

ŞI PUTEŢI CÂŞTIGA UN TELEFON SAMSUNG NOTE4!

În plus, aveţi şansa de a câştiga marele premiu internaţional, care vă permite accesul la un eveniment de Formula 1® sau Formula E pentru două persoane, la cel mai apropiat Grand Prix!

CITIŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE PROMOŢIEI

DHL este operator de date cu caracter personal.
Aflaţi mai multe.

VALOARE

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, vă oferim cele mai accesibile soluţii. Serviciile noastre sunt concepute astfel încât să găsim cea mai potrivită soluție pentru a satisface nevoile dumneavoastră. De la documente la colete, vă oferim servicii premium și o gamă de soluții de transport adaptate cerinţelor specifice ale tuturor clienților noștri.
SOLICITAŢI OFERTA

SPECIALIŞTI ÎN EXPEDIERILE INTERNAŢIONALE

Datorită rețelei noastre globale și expertizei de neegalat, destinatiile din întreaga lume sunt acum mai aproape şi mai simplu de conectat. Angajații noștri sunt pregătiţi conform celor mai înalte standarde, astfel încât să puteți avea încredere întotdeauna că afacerea Dvs. este în mâinile Specialiştilor Certificaţi Internaţional.
SOLICITAŢI OFERTA

ASISTENŢĂ ÎN PROCESUL DE VĂMUIRE

DHL Express procesează milione de declaraţii vamale zilnic şi utilizează specialişti locali pentru a fi în concordanţă cu reglementările vamale locale. Aceasta înseamnă că bunurile sunt vămuite in siguranţă, rapid şi eficient.
SOLICITAŢI OFERTA