POLUL SUD, HAWAII SAU HONG KONG...

LIVRĂM ORIUNDE PE PĂMÂNT.

PĂMÂNTUL, ÎL DESERVIM COMPLET.

Cu DHL Express transporturile dumneavoastră sunt în siguranță, fără bătăi de cap, astfel încât să vă concentrați pe ce este important pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Aveți siguranța că DHL Express va livra coletele dumneavoastră la timp și în siguranță. Lăsați expedierile pe seama noastră.
CONTACTAȚI DHL EXPRESS ȘI SOLICITAȚI OFERTA PERSONALIZATĂ
În plus, aveți șansa de a câștiga o invitație pentru două persoane și o experiență de neuitat la un Grand Prix de Formula 1® sau Formula E!
DHL este operator de date cu caracter personal.
Termeni și condiții

VITEZĂ

Indiferent în ce colț al lumii vă aflați, noi avem rețeaua și resursele de a vă asigura conectivitatea cu peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Iar prin siguranța, încrederea și viteza pe care vi le oferim, fiți sigur că expedierile dumneavoastră sunt livrate la timp și în siguranță. 
ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

VALOARE

Cu ajutorul opțiunilor DHL expedierile dumneavoastră ajung la timp la destinație și în cele mai bune condiții, cu un cost accesibil. 
ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

DE LA UȘĂ LA UȘĂ

Documente sau colete, serviciile DHL de la ușă la ușă vă oferă siguranța deplină. Aceasta datorită faptului că fiecare expediere este livrată la destinație, la momentul stabilit. 
ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

TRANSPARENȚĂ

Totul e simplu și transparent. Fără fluctuații valutare sau costuri ascunse. Tariful de transport este tariful final pe care îl veți plăti. 
ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM