IMPORTURILE CU DHL VĂ ADUC PREMII GARANTAT

IMPORTURILE CU DHL VĂ ADUC PREMII GARANTAT

Beneficiați de toate avantajele serviciului DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE, înscrieți-vă în promoția noastră până la 31 mai 2016 și aveți șansa de a câștiga unul din premiile lunare garantate sau unul din cele 3 premii prin tragere la sorți: un iPhone 6, un iPad Air 2 sau un aparat foto DSLR Nikon D5200.
FOLOSIȚI DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE ȘI CÂȘTIGAȚI
Pentru mai multe detalii contactați Reprezentantul Comercial DHL!
Nume *
Prenume *
Companie *
Email *
Telefon *
Nr cont DHL
DHL este operator de date cu caracter personal.
Termeni și condiții.

LIVRARE DE LA UȘĂ LA UȘĂ

Expedierile dumneavoastră sunt transportate prin rețeaua integrată DHL, oferindu-vă încrederea și siguranța de care au nevoie afacerile dumneavoastră. Veți ști de la început care este prețul transportului, evitând astfel orice alte costuri suplimentare.
ÎNSCRIEȚI-VĂ ÎN PROMOȚIE ACUM

ACEEAȘI VITEZĂ

Ca lider al pieței internaționale de curierat expres va oferim o acoperire de neegalat. Pentru importurile din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, vă puteți baza pe rețeaua DHL pentru viteză și expertiză acolo unde aveți nevoie.
ÎNSCRIEȚI-VĂ ÎN PROMOȚIE ACUM

TRANSPARENȚĂ

Atunci când este vorba despre importuri internaționale știm ca trebuie să fie lucrurile simple și clare. Cu DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE totul este simplu cu un singur număr de cont, o singură companie, un singur tarif și o singură factură în moneda locală.
ÎNSCRIEȚI-VĂ ÎN PROMOȚIE ACUM